- Ko這brzeg rejsy w璠karskie, rejsy morskie, rejsy na Bornholm.
 
Opinie i wra瞠nia z rejs闚:

(2014-12-17 22:49) grzegorz / Chodzie
(2014-12-14) Pozdrawiam ca陰 za這g Hydry zw豉szcza szypra Irka za dobre wyszukiwanie 這wiska a Robertowi za dobre jedzenie a Zbyszkowi za szybkie filetowanie ryb . W tym dniu ryb nam dopisa造 .Polecam ten kuter zw豉szcza

(2014-11-10 20:26) Bartek / Pozna
Co ja mog powiedzie ostatni rejs z ca陰 ekip i sta陰 ekip 31.10.2014r. jak zwykle tak samo....... zajebisty po堯w ( dzi瘯i szyprowi p. Irkowi ), smaczne jedzonko dzi瘯i Robertowi ( 奸edzik mega ) no i ca豉 pomoc, filetowanie oraz pogaduchy ze Zbyszkiem, jak zawsze PEΒN PROFEZJONALIZM. No i do nast瘼nego ............

(2014-11-09 18:28) Krystian / Pozna
Nasz pierwszy wypad na dorsza zaliczony z za這g Hydry. Za這ga bardzo ch皻na do udzielenia wszelkich cennych wskaz闚ek. Jedzenie na kutrze bardzo smaczne (郵edzika najlepszy hotel by si nie powstydzi) :D P.S. Do zobaczeniu w kwietniu

(2014-11-09 12:38) Leon / strzelce kraj.
Witam.Rejs 06.11. rybki bra造 jak ,,ta lalllla,,za這ga bez zmian...Pozdrawiam do zobaczenia;-)

(2014-11-08 15:49) Jan / Paj璚zno
2014.11.07. Jan / Paj璚zno. To m鎩 pierwszy wyjazd na dorsze. Z rejsu na "HYDRZE" jestem bardzo zadowolony, r闚nie koledzy, by這 nas razem osiem os鏏. Za這ga kutra super, jedzenie b. dobre /郵edzik pycha/. Po這wy bardzo udane. W poczynaniach za這gi wida profesjonalizm pod ka盥ym wzgl璠em, to nie s這dzenie. DZI艼UJ za instruktarz przed rozpocz璚iem po這w闚. Pozdrawiam serdecznie, Tak trzyma!

(2014-10-19 17:31) Roman / Wronki
Kolejny rejs za nami, jak zwykle udany, cho ju ostatni w tym roku. razem z koleg Andrzejem jeste鄉y zadowoleni. Za這ga na medal, smaczne wy篡wienie, dorsze te. Do zobaczenia w przysz造m roku. Pozdrawiamy. Roman i Andrzej

(2014-10-06 11:15) Waldas / Bel璚in
Kolejny rejs HYDR zaliczony i udany. Za這ga naprawd profesjonalna. Co najwa積iejsze z這wili鄉y sporo sztuk gdzie ludzie z innych kutr闚 schodzili z prawie z niczym sztukami. Pozdrawiam Za這g Irka, Roberta i Zbyszka. Do zobaczenia dopiero wiosn.

(2014-10-03 14:49) Leszek / Strzelce Kraj
02-10-2014 Robert sa豉tka 郵edziowa by豉 zaje-smaczna , ca豉 wyprawa by豉 na 100% z +

(2014-10-02 20:25) Adam,Krzysiek / Legnica
Witam i pozdrawiam za這g HYDRY.Kolejny raz bardzo mile zaskoczeni ,pe貫n profesjonalizm w ka盥ym calu.Dorsz bra,jedzenie to uczta na morzu,.Polecam KUTER HYDRA,tym kt鏎zy chc posmakowa wra瞠 na pe軟ym morzu.Do zobaczenia nast瘼nym razem.

(2014-09-22 11:58) Marta / Mosina
By豉m i wci捫 jestem pod wra瞠niem - pi瘯ne widoki, 鈍ietna zabawa, smaczne posi趾i (uk這n dla kucharza Roberta :)), warunki na "Hydrze" jak dla mnie komfortowe, no i najwa積iejsze - profesjonalna za這ga, dbaj帷a o obfite po這wy i dobre samopoczucie wszystkich na jachcie! Szczeg鏊ne pozdrowienia dla sternika :) T瘰kni i na pewno jeszcze wr鏂!

(2014-09-01 16:58) Leon / strzelce kraj.
Witam. Rejs 28.08. Z rana sporo fali ... Ryby gryz造 r霩nie.;-) oko這 po堯dnia morze siada這 i by這 coraz lepiej czyli dorsze gaania造 za pilkerami...Za這ga i jednostka bez zmian =Zawodowo...;-)pozdrawiam.

(2014-08-14 21:05) leszek / miros豉wiec
Pozdrowienia panowie, ca趾owity brak amatorki , do nast瘼nego razu. Dzi瘯uj

(2014-08-09 19:19) Roman / Wronki
Witam koleg闚 w璠karzy morskich. By貫m kolejny raz na Hydrze z koleg Andrzejem, mia這 to miejsce 2.08.2014.r.- wyp造w by o 4 rano. Szyper i za這ga spisa豉 si na medal. Dali鄉y dobry koncert po這wu dorsza, byli鄉y bardzo zadowoleni .Pogoda dopisa豉 super, fala by豉 bardzo ma豉, 3 razy lekko pokropi這. 畝re趾o by這 jak zwykle smaczne . Pozdrowienia dla ca貫j Hydry i pani przyjmuj帷ej zg這szenia. Pozdrawia Roman i Andrzej.

(2014-07-23 00:20) Zenek / ζskarzew
Na HYDRZE by貫m 2-4-5 lipca 2014 pierwszego dnia wia這 o 10 zacz窸o pada cz窷 koleg闚 zacz窸o n璚i ryba bra豉 鈔ednio ale ci co 這wili to po這wili drugi dzie by super nawet ci co byli pierwszy raz to te po這wili trzeci dzie by r闚nie super by這 ok. 3 Irek wiedzia jak szuka ryby do tej pory p造wa貫m zawsze z W豉dka wcze郾iej by這 dobrze ale teraz traktuj w璠karzy jak ps闚 szyper p造wa blisko pla篡 drze mord na wszystkich nie wspomn o kucharzu.Na HYDRZE traktuj ci jak w璠karza szyper Irek prawdziwy fachowiec kucharz Robert mistrzostwo 3 posi趾i co dzie co innego Zbysiu rewelacja polecam SUPER ZAΜGA

(2014-07-11 16:48) ㄆkasz / 安iebodzin
P造wa貫m 8 lipca. Rano po wyp造ni璚iu by這 s豉bo bo dorsz nie 瞠rowa ( trafia造 si tylko pojedy鎍ze sztuki - g堯wnie podczepione) . Oko這 11 zacze造 si brania i do ko鎍a rejsu ka盥y na這wi dorszy. Szyper stara si i naplywa bardzo dobrze na 豉wic. Jedzenie super , organizacja i atmosfera super . Za這ga na kutrze bardzo zorganizowana i pomocna. Og鏊nie wyprawa udana . Polecam !!

(2014-07-06 22:59) Robert / W這c豉wek
Witam.rejs 04,07,2014 za這ga super.. szyper Irek precyzyjny jak chirurg, kucharz Robert nie do嗆 ze pysznie gotuje[3 POSIΘI] to pomaga w 這wieniu, doradzi co i jak bez 軼iemy, pan Zbyszek szybki jak b造skawica nieraz nerwowy..hehe. oczywi軼ie s逝篡 pomoc. Og鏊nie super super super.

(2014-07-01 13:57) Marcin / Jarocin
WITAM. Chcia豚ym si podzieli z wami wra瞠niami z rejsu HYDR. Szyper - extra liga / Kucharz Robert - masterchef / Pan Zbyszek - nieoceniona pomoc w ka盥ej sytuacji. POLECAM. Do zobaczenia.

(2014-06-30 15:18) Przemek / K鏎nik
wyp造wam z nimi ju poraz pi徠y 2-3 07-04,( w r騜nych porach roku),kuter jak i za這ga rewelacyjna,Irek szyper(w豉軼iciel)twardziel nie opduszcza w poszukiwaniu dorsza,kucharz Robert powinien pracowa w HILTONIE,jedzenie 1-klasa,Zbyszek opiekuje si w璠karzami na najwy窺zym poziome,jednym s這wem PROFESJONALIZM!!!.Trudno nie wspomnie o pani Ewie kt鏎a nad tym wszystkim \'panuje nad sytuacj崤' .Pozdrawiam i dozobaczenia.

(2014-06-28 19:24) tomek / opolskie
polecam wypraw na hydrze. by貫m sprawdzi貫m. super.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(2014-06-25 08:16) walenty / 鈍iecie
08.06.2014 bra貫m udzia w rejsie na dorsza kutrem hydra nic doda nic uj望 za這ga wspania豉 je郵i kto chce wyp造n望 na dorsza to tylko hydr a nie wr鏂i z pustymi r瘯ami.WSZYSTKIM POLECAM KUTER HYDRA I JEGO ZAΜG.

(2014-06-02 12:50) zbyszek/ tomek/ krzysiek/ tadzia / ko這 wielkopolska
pozdrawiam za這g hydry p造wali鄉y na w sobota 2014.05.31 czytaj帷 te ciekawe rekomendacje son prawdziwe sami si przekonali鄉y za這ga to na medal profesjonalnie podchodz do swej pracy polecam na 100% pracy ,jedzenie ekstra .Byli鄉y z polecenia kolegi , kt鏎y by wcze郾iej i to co m闚i to prawda.Oczywi軼ie ryby by造 po豉pali鄉y dlatego niebawem b璠ziemy ponownie ,ale wi瘯sz ekip .

(2014-06-02 10:48) zbyszek / ko這 wielkopolska
2014-04-31 zbyszek / tomek /krzy進ek /tadzia WITAM I POZDRAWIAM ZAΜGE HYDRY TA ZAΜGA TO PROFESIONALISCI W OBSΣDZE I KULTURY NA ΜWISKACH CAx EKIPA Z KOx ZADOWOLENI A KUCHARZ PIERWSZA KLASA POWRACAMY W LIPCU DO ZOBACZENIA POZDRAWIAM CAΜM BRAC Z HYDRY POLECAM POLECAM 100%

(2014-04-30 13:43) ADAM/KRZYSIEK / LEGNICA
WITAM I POZDRAWIAM ZAΜG HYDRY.Czytaj帷 te 鈍ietne rekomendacje robi wra瞠nie.Musz przyzna,瞠 s prawdziwe bo sami osobi軼ie je sprawdzili鄉y.Wra瞠nia przednie,za這ga na medal profesjonalnie podchodz do swej pracy,jedzenie ekstra .Byli鄉y z polecenia kolegi , kt鏎y by wcze郾iej i to co m闚i to prawda.Oczywi軼ie ryby by造, po豉pali鄉y dlatego niebawem b璠ziemy ponownie ,ale wi瘯sz ekip .Fotki z rejsu moi koledzy ju maj i planuj wyjazd. Do widzenia ju w czerwcu.

(2014-04-05 07:56) Bartek,Przemek / Pozna
Witam! p造n瘭i鄉y z Hydr dwa razy, 01.04. i 03.04. Na dorszach byli鄉y nie pierwszy raz, ale Hydra jest bezkonkurencyjna. Nie chc kopiowa wcze郾iejszych opinii, lecz inaczej si nie da: 鈍ietna za這ga(Robert i Zbychu wymiataj), fachowy szyper Irek. Nie wspomn o jedzeniu, niejedna restauracja mog豉by si powstydzi. 安ietna, mi豉 przyjemna atmosfera podczas ca貫go rejsu. Polecam, my na pewno wr鏂imy.

(2014-04-04 20:14) Pawe,Rafa / Dzier穎ni闚
03-04-2014,wyp造wamy z Hydr ze szwagrem on pierwszy raz na rybach i pierwszy raz w璠ka w r璚e,po pysznym 郾iadaniu zaczynamy w璠karska przygod,za這ga wiedza ze szwagier pierwszy raz odrazu przeszkala szwagra tak ze po ko鎍owym wyniku mia wiecej ni niejeden profesionalista,za co wielkie dzi瘯i dla Roberta i Zbyszka.Ryby dopisa造 i zda瘸造 sie nawet dublety :)Robert kucharz rewelacja jak 篡je tak pysznego Barszczu Czerwonego nie jad貫m,nie jedna po膨dana restauracja by go chcia豉 u siebie w personelu.Zbyszek sw鎩 ch這p rozwesela ca豉 ekip wystarczy pare minut rozmowy i jakby鄉y znali sie latami.No i Szyper Irek pe軟y profesionalizm pod koniec w璠kowania zrywa sie wietrzysko ale Dla Irka to nic wielkiego sunie po falach tak p造nie jak auto po autostradzie cho inne jednostki ciekawie wygina這 na boki.Szwagier na koniec wyprawy dostaje Certyfikat w璠karza morskiego,mimo ze w po這wie rejsu troch mewy dokarmi to zadowolony i pisze sie na kolejne rejsy :) Je郵i na Dorsza z Ko這brzegu to tylko z Hydr :)Pozdrowienia dla ca貫j za這gi od Paw豉 ze Szwagrem z Dzier穎niowa :)

(2014-04-01 21:46) Pawe / Dsseldorf
Kurs 1-04-2014 pierwszy raz na pok豉dzie Hydry,prze篡cia niesamowite wspaniali ludzie no i za這ga wspania豉,p造wa貫m na innych kutrach i po tym rejsie stwierdzi貫m ze ju wszystkie kolejne bed tylko z Hydr.Jedzonko rewelacja wszystko 鈍ie瞠 i tyle ze nawet pasibrzuchy sie najedza.Zbychu sw鎩 ch這p nie wyobra瘸m sobie rejs闚 bez niego,nawet poczatkujacemu pomo瞠 w doborze sprz皻u :)tak samo szyper perfekcyjnie nap造wa na 豉wice.Mimo 900km odwiedz was ju nied逝go spowrotem.Pozdro dla ca貫j za這gi z Dsseldorfu :)

(2014-04-01 21:20) Roman / Wronki
M鎩 rejs by 30 03 2014 na Hydrze by to 2 m鎩 rejs pogoda by豉 pi瘯na ma豉 fala brak wiatru byli鄉y na 3 kamieniach ryba by豉 niemrawa szyper robi co m鏬 naje盥瘸 na ryby kilkakrotnie 瞠by ka盥y co z這wi ja by貫m zadowolony z po這wu ale mog這 by lepiej 瞠by ryba mocniej 瞠rowa豉 by這 by jeszcze lepiej kolejny m鎩 rejs b璠zie 2 maja Pozdrawiam za這g Hydry.

(2014-03-24 23:54) Czarek / Gryfice
Rejs 14.03.2014, ostatni dzie przed sztormem. Mi豉 atmosfera towarzyszy豉 nam przez ca造 czas w璠kowania. Irek jest szyprem doskona造m. Zale篡 mu na tym 瞠by ka盥y klient na這wi si do b鏊u :) Drugiego takiego ze 鈍i璚 szuka. Mechanik Zbyszek i kucharz Robert r闚nie odpowiedni ludzie na odpowiednim stanowisku - mili, uprzejmi. Nast瘼ne rejsy - tylko HYDRA. Czarek (od Janka z Reska:))

(2014-03-15 12:03) Leszek / Strzelce Kraj
By這 super nic doda nic uj望 pierwszy raz zaliczony ogonem dorsza przez szypra prze鈍i璚ony .polecam wszystkim co jeszcze tego nie do鈍iadczyli..........zabawa przednia

(2014-03-05 08:46) Janusz / Pi豉
Rejs 02.03.14. na "trzecie kamienie". Po dobrym pocz徠ku, czterogodzinna przerwa z pojedynczymi dorszami. Jednak Pan Irek za darmo grosza nie bierze. Szuka tak d逝go i tak daleko, 瞠 ka盥y wraca z "bananem" na twarzy. Rado嗆 tym wi瘯sza, 瞠 od w豉軼iciela dostali鄉y 2 godziny w璠kowania gratis. O obs逝dze nie pisz, bo to najwy窺za liga na polskim wybrze簑. Dzi瘯uj za udany rejs i do zobaczenia na kolejnym.

(2014-03-03 21:14) Krzysiek z Ekip / Strzegowa
Go軼i貫m na Hydrze po raz kolejny 3.03.2014, jak zawsze nie ma o czym rozmawia, wszystko profesjonalnie. Pozdro dla Irka, Zbynia i ca造 czas u鄉iechni皻ego Roberta i szefowej. Ju mamy w planach kolejny wyjazd, cho brak miejsc - nie ma co si dziwi.

(2014-02-15 08:39) Leon / strzelce kraj.
Witam. Rejs 11.02.(wtorek)jak ostatnio ...Pozdowionka..;-)

(2014-01-17 17:34) Roman / Wronki
By貫m na Hydrze 11.10.2013 pierwszy raz na dorszach i si dziwi貫m ze tyle mo積a z這wi z tak fajn za這g z這wi貫m norm i troch wi璚ej szykuje si na kolejny wyjazd w Marcu .Pozdrawiam ca陰 za這g Hydry.

(2014-01-16 20:46) Leon / Gardzko
Witam. wtorek 14.01.by這 jak ostatnio super... a rybek jeszcze wi璚ej. Za這ga jak zwykle zawodowo podchodzi do tematu.ζjba na 5.Pozdrawiam.

(2014-01-06 13:43) Krzysiek / Strzegowa
Go軼i貫m na Hydrze 29.12.2013 oraz 05.01.2014, od za這gi nie ma czego wi璚ej wymaga, prawdziwi zawodowcy, wida, 瞠 szyper Irek wie co robi oraz jedzenia kucharza Roberta smkauje jak swoje. Je郵i chce si jecha na obfite po這wy, to nale篡 si uda na Hydr. Pozdro dla armatora, Krzysiek.

(2013-12-19 15:45) Leon / ardzko
Witam.Kolejny raz go軼ili鄉y na hydrze i wszystko bez zmian czyli zawodowo.. ;-)A i rybka by豉. .. Pozdrawiamy i do zobaczenia ;-).

(2013-12-04 19:48) Mariusz / Ostr闚 Wielkopolski
Wyprawa z Piotrkiem ze Skalmierzyc i ch這pakami z Ostrowa. To m鎩 pierwszy rejs na hydrze. Szyper go嗆 z klas wie o co chodzi. Dosy mocno wia這 w niekt鏎ych momentach by這 4-5. Szyper tak nap造wa, 瞠 rybka bra豉 nawet przy tak du篡m wietrze. Ka盥y by zadowolony. Obs逝ga i jedzenie by這 doskona貫 por闚nuj帷 inne kutry. W kwietniu planujemy p造n望 na Bornholm oczywi軼ie z Irkiem. Pozdrowienia dla wszystkich ch這pak闚 z Ostrowa i dla Piotrka ze Skalmierzyc przesy豉 Mariusz(Bibek) z Ostrowa.

(2013-11-27 10:24) Bartek / Pozna
Witam p造wam Hydr od kilku sezon闚 zawsze zgran i sta陰 ekip, ostatni nasz wypad 22.11.2013r. jak zwykle pe軟a profeska w wykonaniu Szypra Irka, i ca貫j za這gi. Schodzili鄉y z kutra zadowoleni i z pe軟ymi lod闚kami i ju zastanawiamy si kiedy znowu wyp造n望. na pewno polecam Hydr ka盥emu pocz徠kuj帷emu i profesjonalnemu w璠karzowi. Pozdrawiam ca陰 za這g.

(2013-11-22 13:22) Artur / Police
Wyjazd 18.11.2013 pierwszy raz na Hydrze.Wra瞠nia na tyle pozytywne ,瞠 za tydzie p造n ponownie.Pe貫n profesjonalizm szypra,bardzo dobra i ch皻na do pomocy za這ga,super jedzonko oraz 豉d i porz康ek na jednostce sprawiaj,瞠 z przyjemno軼i my郵i si o nast瘼nym wypadzie.Dzi瘯uj i do zobaczenia niebawem:)

(2013-11-19 15:49) Daniel / Gniezno
wczoraj tj. 18.11.2013 bylem na hydrze, moja ocena 10/10! szyper idealnie nap造wa! ryby pe軟o! atmosfera super! 瘸re趾o r闚nie! oby wi璚ej taki wypraw! w grudniu tez wpadn !

(2013-11-16 22:51) Leon / Gardzko
Witam.15.11.(pi徠ek)Pod逝窺zej przerwie byli鄉y i wszystko po staremu.. Czyli zawodowo. Ch這paki robi robote jak trzeba ;-),a i rybki gryz造..do嗆, do嗆..Nie d逝go znowu bedziemy go軼i na Hydrze. Pozdrawiam i do ,,Zobaczyska,,

(2013-10-22 21:25) Irena / Krakow
Dziekuje za cudowne chwile na Hydrze za udany polow czekam n a nastepne wyp造niecie moze spotkamy wspaniale ma透enstwo z Lubska tez zapalonych w璠karzy

(2013-09-25 10:48) PIOTREK / Nowe Skalmierzyce
To m鎩 drugi rejs na HYDRZE ,ten 21-09-2013 jako organizator wycieczki zak豉dowej. Mia貫m na pok豉dzie 17-os鏏 z czego 8 nie mia這 nigdy w璠ki w r璚e. To co za這ga - szyper IREK,kucharz ROBERT i ZBYSZEK dla nich zrobi豉 nie mog do dzi uwierzy ze po jednym wypadzie na dorsza b璠 marzy ju o nast瘼nym. Ka盥e jakie spl徠anie czy zaczepy by造 natychmiast przez Zbyszka i Roberta w kr鏒kim czasie rozpl徠ane by zn闚 ch這paki mogli 豉pa. Brawa dla kucharza Roberta, kt鏎y wie jak zadba o 穎陰dek i podw鎩ne brawa dla szypra IRKA , kt鏎y wie jak szuka ryby jak szybko zmieni pozycje i ile razy nap造wa na 豉wice. Gratulacje od grupy za pe貫n profesjonalizm i za ryby. TO NIE OSTATNI REJS NA HYDRZE JU SI SZYKUJEMY NA NAST襾NY. Pozdrowienia dla ca貫j za這gi. Aha!! Z wielkim u鄉iechem- IREK. obiecuje 瞠 ju nie b璠 spa na p馧ce do maszynowni. Dzi瘯uje i pozdrawiam. PIOTREK

(2013-09-23 20:17) Jacek / Z這t闚
Witam. P造wam hydr regularnie na dorsze i jeszcze nigdy nie zdarzy這 mi si zej嗆 z pok豉du niezadowolony :) pe貫n profesjonalizm, obs逝ga SUPER! Na pewno nie raz jeszcze zawitam na Hydrze ;) najbli窺zy rejs w pa寮zierniku, oby pogoda dopisa豉. Pozdrawiam ;)

(2013-09-22 14:30) J霩ek / Che軛ek
υwi帷y z Biskupem- to by m鎩 pierwszy wypad na dorsze. Pod ka盥ym wzgl璠em jestem zadowolony, pocz患szy od szypra, kucharza i mechanika. Szyper potrafi idealnie znale潭 豉wice po czym r璚e bol od wyci庵ania ryb jedna za drug... Kucharz gotowa zar帳i軼ie- jak w hotelu 5-cio gwiazdkowym a Mechanik to r闚nie super go軼i闚a. Jak na pierwszy raz by這 super, ryby bra造, z這wi貫m ponad 100sztuk. Nie mog si doczeka kolejnego wypadu na Dorsza na Bornholm

(2013-09-15 11:40) Wieslaw / Krasinkiewicz
By to m鎩 drugi wypad na dorsza na kuter, dosta貫m si tu przez przypadek bo zwolni這 si miejsce, wraz z synami i koleg jeste鄉y bardzo zadowoleni mimo 瞠 troch ko造sa這 a i ryby jak to ryby nie za bardzo chcia造 w tym dniu wsp馧pracowa, to by prawdziwy wypad w璠karski bo szyper o to zadba i czyni cuda aby co z這wi i limit zosta przeze mnie osi庵ni皻y. Szczeg鏊ne podzi瘯owania dla za這gi za szybk reakcje po tym jak kotwiczka utkwi豉 pod nask鏎kiem g這wy u mojego 10 letniego syna. Syn si nie zrazi i pyta kiedy nast瘼ny wypad :-). Ten wypad na pewno szybko nie zapomnimy ;-). Czyta貫m na forach 瞠 jak na ryby kutrem to tylko z dobrym szyprem i to potwierdzam w 100 %. POLECAM HYDRE na wypady w璠karskie !!!!

(2013-09-08 12:12) Grzegorz / Pozna
Witam. By貫m na po這wie 05.09.2013. By to m鎩 pierwszy po堯w dorsza w 篡ciu. By這 super za這ga wszystko mi wyt逝maczy豉 i bardzo pomog豉 za co bardzo im dzi瘯uje. Zerwa貫m tylko 1 pikera;) Jedzenie bardzo dobre, kapitan szuka 這wisk. Dosta貫m super dyplom oraz chrzest ;) . Dzi瘯uje za wspania貫 wspomnienia oraz super przygod ca貫j za這dze. Na pewno wr鏂 na Hydre !! Do zobaczenia ju nied逝go.

(2013-09-05 14:59) Klaudia / Wa販z
Dzi瘯ujemy za這dze za wspaniale zorganizowany po堯w by豉m na dorszu 10 sierpnia tak BYxM bo na tym rejsie by造鄉y trzy kobiety moja kole瘸nka z m篹em i jeszcze jedno wspania貫 ma鹵e雟two z Lubska .Ryb na這wili鄉y nie mniej ni m篹czyzni do spotkania wkr鏒ce

(2013-08-27 19:58) Maciek / Nowa S鏊
Co mog doda? By貫m na Hydrze w dniu 22 i 23.08.2013r dorszy na這wi貫m za dw鏂h.Atmosfera super, zwrot cz窷ci pieni璠zy za skr鏂ony rejs z powodu wzrostu fali, co na innych kutrach jest rzadko軼i. To by造 moje kolejne rejsy tym kutrem i pewnie nie ostatnie.POLECAM!!!!!!!!!

(2013-08-15 11:04) Zbyszek / Lubsko
Wyp造wali鄉y 10.08 na 12 godzin. Wszystkie poprzednie opinie potwierdzi造 si w ca貫j rozci庵這軼i. Polecamy ten kuter z ca貫go serca, szyper z za這g dali nam mo磧iwo嗆 wspania造ch po這w闚. Nast瘼ne wyp造ni璚ie na pewno te z HYDR. Polecam wszystkim, neofit i starym wilkom morskim!!!!! Pozdrawiam, ahoj!!!

(2013-08-09 10:35) Krzysiek / Radom
Witam koleg闚 w璠karzy. By貫m 8.08.2013 z Hydr na rybkach i mog potwierdzi tylko to co pisz poprzednicy- opieka i profesjonalizm za這gi na pi徠k z plusem. Mimo dw鏂h burz i opad闚 chwilowych deszczu po堯w udany. Powiem tylko jedno: napewno tu jeszcze wr鏂 i z nimi pop造n. Pozdrowienia dla za這gi HYDRY.

(2013-08-07 10:33) wac豉w / krak闚
P造wa貫m wiele razy na r騜nych kutrach,ale szyper i za這ga Hydry bije wszystkich na g這w.

(2013-08-06 15:34) Magda / Pozna
Niesamowite rejsy :) Za這ga I KLASA :) Dzi瘯ujemy bardzo, pozdrowienia od Taty :)

(2013-08-03 17:05) przemo / pozna
BYΒM NA HYDRZE W LIPCU PO RAZ PIERWSZY.WCZE吉IEJ PΧWAΒM WIELOMA JEDNOSTKAMI W KOΜBRZEGU TAK WI犴 MAM ROZEZNANIE CO DO POZIOMU JAKO列I OBSΣGI I KOMFORTU REJSU.MOJE WRA浩NIA S JAK NAJBARDZIEJ NA PLUS CHO Z RYBK NIE BYΜ ZBYT DOBRZE.SZYPER NAPRAWD SI STARA ABY W犵KARZE ZxPALI JAK NAJWI犴EJ. JEDZONKO NAPRAWD BARDZO DOBRE CHO JEDEN MINUS TO TAKI 浩 GDY CHCIAΒM CO PRZEK﹖I MI犵ZY 吉IADANIEM A OBIADEM TO SPOTKAΒM SI ZE STANOWCZ ODPOWIEDZI 浩 JU NIC NIE DOSTAN.PORZ.EK NA KUTRZE NA PI岊.OG粌NIE DOBRZE I KA浴EMU MOG POLECI T JEDNOSTK.POZDRAWIAM PRZEMO-POZNA

(2013-07-25 09:15) Wies豉w / Krak闚
Kolejny ju raz wybra貫m si z Hydr na ryby . Tym razem zabra貫m syna znaj帷ego t za這g i koleg kt鏎y nigdy nie trzyma w璠ki w r瘯u.Po這wy okaza造 si bardzo obfite a kolega po趾n掖 haczyk do w璠karstwa i pyta kiedy zn闚 p造niemy.O za這dze mo瞠my powiedzie 瞠 jest rewelacyjna ,posi趾i super,opieka i atmosfera jak w najlepszej rodzinie.POLECAM.Gdyby kto mia problemy z noclegiem, proponuj zadzwoni na nr 662 206 397. Ja mia貫m przyjemno嗆 by tam przez trzy dni. Tu r闚nie mi豉 rodzinna atmosfera, sma瞠nie ryb,czy grillowanie odbywa si wsp鏊nie z Gospodarzami.POZDRAWIAM.Wies豉w Krak闚

(2013-07-20 22:56) Krzysztof / Zielona G鏎a
Nie ma co s這dzi !!!! Najlepszy sk豉d na MORZE-" HYDRA"! SZYPER urodzi si za sterem kutra. Pozdrawia ekipa z Zielonej G鏎y. \'

(2013-07-19 21:51) Krzysiek / 畝ga
Kolejny udany rejs 18.07.2013r . Jest dok豉dnie tak jak ka盥y pisze . Za這ga to pe貫n profesjonalizm . Szyper czyni cuda , kucharz jest lepszy od Magdy Gesler . Polecam Wszystkim gdy nikt nie zejdzie z pok豉du bez Dorsza Pozdrowienia dla za這gi i do zobaczenia Krzysiek Romek.H z 畝gania

(2013-07-19 20:21) Janusz / Bielsko-Bia豉
Witam wszystkich w璠karzy.Dnia 3 lipca 2013 bra貫m udzia w wyprawie na dorsza z Hydr.W skali ocen 1-5 ca豉 za這ga wyprawa,obs逝ga,towarzystwo,posi趾i i rezerwacja-kontakt z klientem,DU涉 PI﹗KA Z WIELKIM PLUSEM .Polecam i pozdrawiam Janusz Gibas Bielsko-Bia豉.

(2013-06-26 12:05) Damian / Kalisz
Borholm 19-21 czerwiec 2013. Trudno sobie wyobrazi lepsz jednostk dla pocz徠kuj帷ych w璠karzy o "wilkach morskich" nie wspomn. Dla kogo komu ju jeden dzie na morzu nie wystarcza, Borholm b璠zie super wypraw. Z wyjazdu na wyjazd za這ga, kt鏎a stanowi jeden idealnie dzia豉j帷y mechanizm nadal podnosi jako嗆 swoich rejs闚, cho porzeczk dawno powiesi豉 ju bardzo wysoko. Atmosfera w ster闚ce, messie, pod i na pok豉dzie - znakomita. Co najwa積iejsze nikt nie zawi鏚 si ilo軼i z這wionych dorszy. Pozdrowienia dla Irka, Roberta, Andrzeja i ziomk闚 z Nowej Soli. Ekipa z Kalisza "Jeeeeest pompa"!!!

(2013-05-20 09:48) Pawel / Szczecin
Wszystko wporz康ku, szyper zna sie na rzeczy dobre jedzenie duzo rybek, wygoda, napewno wr鏂e. Pozdrowienia i dziekuj

(2013-05-13 12:22) AREK / D、ROWA G紑NICZA
02,04 maj2013 Arek D帳rowa G鏎nicza Godzina 4.00 wyp造wamy w pe軟e morze.Tym razem zabra貫m ze sob syna oraz sze軼iu znajomych.Szyper i ca豉 za這ga zaj窸a si nimi z pe軟ym profesjonalizmem ,dzi瘯i czemu syn z這wi kilka dorodnych dorszy a w zamian otrzyma certyfikat w璠karza morskiego. Atmosfera SUPER ,posi趾i wy鄉ienite,obs逝ga rewelacja. W tych dniach HYDRA dominowa豉 w ilo軼i z這wionych dorszy w por闚naniu z innymi kutrami.S NAJLEPSI !!! Nie mo瞠my doczeka si kolejnego rejsu. Pozdrowienia dla ca貫j za這gi.

(2013-03-25 13:33) Darek / Kozienice
15-16.03.2013 Moje pierwsze 豉panie dorszy. Wyprawa z Ko這brzega na Bornholm (Nexo). Pierwszy dzie ma這 obfity w ryby, natomiast drugi dzie to prawdziwe eldorado dorszowe. Ka盥y z w璠karzy na豉pa si dowoli. Rybki niezbyt du瞠, ale warto by這. Za這ga w skali od 1-10 na 11. Robili wszystko co mo磧iwe, aby w璠karze wywie幢i mi貫 wspomnienia z rejsu. Wielki Pozytyw. Pozdrawiam Za這g.

(2013-03-19 12:41) Mirek / Zielona G鏎a
Witam. Mia貫m okazj za豉pa si na rejs 13.03.2013r - jako "wolny strzelec"pierwszy raz na tym kutrze. Musz obiektywnie stwierdzi, 瞠 szyper i za這ga bardzo si staraj aby po這wy by造 udane i takie by造. Do tego super pogoda- bardzo s這necznie, bez chmur i s豉ba fala. Poza tym na kutrze jest czysto i przyjemnie w messie i czysty kibelek. Do tego kucharz naprawd smacznie gotuje. Pozdrowienia dla za這gi, a rejs na tym kutrze polecam ka盥emu. Ju nam闚i貫m brata na powt鏎k w kwietniu. Jeszcze raz polecam.

(2013-03-19 11:47) Konrad / Kozienice
15-16 03 13r Moje pierwsze w 篡ciu 這wienie na morzu i to przy wyspie Bornholm. Pierwszy dzie s豉bo - z這wi貫m 5szt. Inni te nie najlepiej, jedynie mechanik Andrzej dar dorsze jak szalony. Drugi dzie jak dla mnie rewelacja z這wi貫m 45szt. Szyper Irek, kucharz Robert i mechanik Andrzej stwarzaj wspania陰 atmosfer. Ca貫 jedzenie , kt鏎e zabra貫m zawioz貫m do domu. Kawa, herbata na bie膨co, jedzenia bardzo smacznego pod dostatkiem. Inni uczestnicy z du篡m do鈍iadczeniem byli pod wra瞠niem jako軼i obs逝gi. Dzi瘯uje i pozdrawiam ca陰 za這g - Konrad

(2013-02-17 19:18) ktm / mi璠zych鏚
KUTER HYDRA............... IREK JEST NAJLEPSZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPER SZYPER ,SUPER ZAΜGA ,SUPER ATMOSFERA,NIE TYLKO CHODZI PANOWIE O RYBKI KT紑E IREK GWARANTUJE ALE R紟NIE O ATMOSFER!!!!!!! JEST WY危IENITA!!!!!!!!!!.CENA 180 CZY 200 CO ZA R荅NICA ZA DZIE ZABAWY Z KUMPLAMI ,RYBAMI, I SUPER ZAΜG !!!!!!!! I DALEKO OD STAREJ:) MI犵ZYCH笈 POZDRAWIA IRKA I ZAΜG.

(2013-02-17 15:46) PAWEL / Warszawa
Rejs "na wariata" 9 lutego, pierwszy raz na tej jednostce. Pop造n掖em razem z synem i chocia "martwa fala" za豉twi豉 nam i po堯w i ca造 rejs to nie 瘸逝j, obs逝ga i warunki na 5. Na pewno nast瘼ny rejs w Kolobrzegu zalicz na "Hydrze".

(2012-11-19 18:38) RAKU / CZARNKOW
witam!! bylem 16.11. drugi raz i jestem bardzo zadowolony obsluga zaje....... pozdro

(2012-10-21 14:57) Wojtek / Nowa S鏊
2012 10 18 Witam - Irek wraz z za這ga s 1 klasa, zaliczyli鄉y chyba rekordowy rejs, mialem ze sob dw鏂h nowicjuszy s zchwyceni, jakosci obs逝gi oraz ilosci z這wionych ryb. Pozdrawiam Wojtek.

(2012-08-31 20:12) Mariusz / Kra郾ik
Witam ja 這wi貫m 25.08.2012 pierwszy raz na morzu a zadowolony na maksa z這wi貫m kilka"czerwonej czpeczki"Pozdrawiam i do zobaczenia Mariusz.

(2012-08-25 22:29) Emek / Jelenia G鏎a
Witam p造wa貫m nie raz na morze za dorszem ale jeszcze takiego tropiciela jak Pan Irek nie widzia貫m naprawd tak szybko znalaz 豉wice, a ilo嗆 z豉panych ryb jest kolosalna przez 6 godz. Bardzo dzi瘯uje za wypraw i na pewno jeszcze w tym roku przyjad. Dzi瘯uje

(2012-08-22 15:23) ㄆkasz / Bielsko-Bia豉
To by m鎩 pierwszy rejs na dorsza, w璠kuje od lat ale w璠karstwo z kutra jest czym nowym dla mnie, dzi瘯i wspania貫j za這dze z豉pa貫m bakcyla i ju szykuje si na wypad jesienny.Pozdrowienia dla ca貫j za這gi i dla "k逝sola" bo razem wtedy wyci庵n瘭i鄉y najwi璚ej ryb(17.08.12)

(2012-07-29 20:29) Wies豉w / Krak闚
Kolejny raz pop造n掖em na rejs "HYDR"(a by這 tych rejs闚 kilka) i prawie nic si nie zmieni這 w sprawie zadowolenia. Prawie, bo wydaje mi si 瞠 z ka盥ym wyj軼iem w morze jestem bardziej zadowolony . Tym razem zabra貫m ze sob syna. Irek i ca豉 za這ga zaj窸a si nim troskliwie dzi瘯i czemu syn z這wi kilka dorodnych dorszy i jest dumny z certyfikatu kt鏎y otrzyma z r彗 samego Kapitana. Jak zwykle by這 weso這, smacznie i nie chcia這 si wraca. Nie mo瞠my doczeka si kolejnego rejsu, a p造wa chcemy w豉郾ie z T ZAΜG.Pozdrawiam i do zobaczyska.Wiesiek

(2012-07-20 18:28) pawe / poznan-antwerpia
a ja by貫m z nimi na po這wach w styczniu i powiem tyle ze to nie szyper ale prawdziwy tropiciel facet jest wg mnie najlepszy w tropieniu naprawde duzych 豉wic dorsza i jak dla mnie to na nim powinni sie inni wzorowac bo takich szypr闚 co dbaj zeby 豉pac przez ca造 rejs jest tylko kilku w polsce .pozdrawiam ca陰 za這ge bardzo serdecznie -kierowca tir z belgii

(2012-07-02 20:28) PIOTR / BIELAWA
2012-07-01 W豉郾ie wr鏂i貫m z rejsu na Borholm.By to m鎩 pierwszy wypad na dorsze jestem zachwycony a to dzi瘯i ludziom kt鏎ych pozna貫m na "HYDRZE" . Za這ga jest naprawd wspania豉 . Szyper Irek , kucharz Robert i Andrzej zrobi wszystko aby by zadowolony , s na statku dla ciebie , s逝膨 dobr rad i pomoc. POZDRAWIAM " MI邘IARZ".

(2012-06-21 08:48) Janusz / Lubin
Za這ga kutra Hydra profesjonali軼i pod ka盥ym wzgl璠zie Kucharz Robert mistrz w kuchni oraz pomocy przy 豉paniu.Irek w豉軼iciel ,kt鏎y pomaga przy wedkowaniu .W tym roku by貫m dwa razy na tym kutrze. W lipcu trzeci raz i za kazdym razem jest "SUPER"

(2012-05-31 22:27) Marek / 安idwin
Witam.To by m鎩 pierwszy rejs na dorsze.I tak spodoba這 mi si to 這wienie , 瞠 kupi貫m sobie w豉sny sprz皻 na dorsza i b璠 p造wa co miesi帷 .Hydra jest tak wspania造m jachtem z super za這gom polecam wszystkim Marek.

(2012-05-22 12:39) Monika /
POLECAM !!!!!!!!! pe貫n profesjonalizm

(2012-01-22 18:50) Stanis豉w / Stary Chwalim
Witam, podzielam w pe軟i opinie koleg闚,super jednostka i obs逝ga na sz鏀tk. Po ostatnim sparta雟kim rejsie potwierdzam profesjonalizm i kole瞠雟ko嗆 za這gi - spisa豉 si na sz鏀tk. Rybek te by這 sporo pomimo nieprzychylno軼i Neptuna. Tak trzyma, pozdrawiam koleg Agresora , pozosta造ch koleg闚 no i oczywi軼ie wspania陰 za這g. Stanis豉w - Stary Chwalim

(2012-01-22 12:24) Leon / stelmachowicz
Witam serdecznnie.ostatni m鎩 rejs na hydrze odby si 09.01...i kolejny raz by貫m jak wi瘯szo嗆 koleg闚 bardzo zadowolony .. Mimo tego i troche z rana n璚i貫m...............ale p霩niej neptun wynagrodzi m瘯i..Ryba bra豉 prakycznie przez ca造 czas .A atmosfera jak zwykle super i jedzonko jak krzysiek wspomina zawodowe...No i po niedzieli znowu p造niemy. pozdrawiam ca陰 za這ge i do zobaczyska..

(2012-01-20 10:36) Agresor / 安idwin
podzielam opinie lepszej jednostki i tak milej obslugi w kolobrzeskim porcie niema oby jednostka istniala jak najdluzej polecam bardzo

(2012-01-19 10:37) Krzysztof / Pozna
Ostatni rejs Hydry w zesz造m roku 22-12; pierwszy rejs w tym roku 09-01..., na obydwu by貫m. To chyba o czym 鈍iadczy. M鎩 pierwszy wpis by w listopadzie 2010 - teraz to ju kolejny i najgorsze jest to, 瞠 ta "cholerna" za這ga "kupi豉" mnie ca趾owicie, bo z nikim ju nie p造wam tylko z nimi. No dobra, same pochwa造, bo im si to nale篡, nie ma wycieczek po morzach i oceanach, Mirek(szyper)jest zaje..., ale jak nie mo瞠 znale潭 ryby to zamyka si i patrzy bykiem... 畝re趾o mniammmmm, ale gdzie te dziewczynki pod pok豉dem, kt鏎e uprzyjemni造by nam rejs gdy ju jeste鄉y zm璚zenie po這wami... No wiem Panowie - zamordujecie mnie za ten wpis, ale w sobot 21 go znowu u Was b璠, tylko czy 2 razy w miesi帷u to nie przesada? OK, dajcie mi wreszcie pow鏚 bym m鏬 幢e o Was napisa... Irek, Mirek, Robert - Dzi瘯uj:)

(2012-01-02 10:17) Dawid / Czarnk闚
Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych kt鏎zy chc pop造n望 Hydr!P造wam z Hydr ju ponad rok i pogod mieli鄉y r騜n ale nigdy nie wraca貫m do domu bez ryby zawsze szcz窷liwy z rejsu:)Za這ga kutra zna si na rzeczy wie co robi! Jedzenie rewelacja! Pomoc w razie wi瘯szych sztuk znakomita! Polecam wszystkim Hydr. Pozdrawiam ;K逝sownik.

(2011-11-18 12:08) Artur / Budzy
Cze嗆. P造wam na dorsza od roku. Dot康 mia貫m okazj p造n望 na kilku kutrach. Najlepsze wra瞠nia z HYDRY . Polecam. Super obs逝ga. Ostatni rejs 11.11.2011r. by jak dla mnie "zajebisty". Pozdrawiam. W grudniu znowu p造n. Kusownik 2.

(2011-11-16 09:05) ㄆkasz / WLKP
Witam. Mia貫m przyjemno嗆 p造n望 Hydr kilka razy. R騜nie to bywa這 ale zawsze jakie ryby si z這wi這. Ostatnim razem (11.11.2011) szcz窷cie mi dopisa這 i z這wi貫m 4 kg sztuk dorsza (najwi瘯szy na kutrze w tym dniu :)). Wielki szacnek dla ca貫j za這gi za profesjonalne przygotowanie ka盥ego rejsu. Na pewno nie s to rejsu wycieczkowe tylko w konkretnym celu z這wienia wielkiej RRRRYYYBBBBYYYY. Pozdrawiam i do zobaczenia."K逝sownik" :))

(2011-08-26 18:12) Arkadiusz / ---
Witam, Serdecznie na rejsie by貫m pierwszy raz 25.08.2011,cho ryba nie dopisa豉 do鈍iadczonym w璠karzom, to ja z這wi貫m Belone, 奸edzia i dwa Dorsze na wypo篡czonej w璠ce od Szypra. Pozdrawiam Ca陰 Za這g;) Arek z Warszawy Ps.A wszczeg鏊nosci profesjonalizlm Szypra i Kuczharza. "machaj w璠 ryby b璠a".

(2011-08-08 18:56) Bartek / υsie
By貫m na rejsie pierwszy raz bo jestem m這dy wedkarzem Podroz odbla sie dnia 7 sierpnia chodz brania nie dopisywaly i ilosc zlowionych ryb ale i tak jestem zadowolony z podrozy i czekam juz na nastepna wyprawe.Atmosfera wysmienita a dania jakie robi kucharz palce lizac Dzi瘯i za mi陰 przygode choc mam nadzieje ze nasteony razem bardziej ryby dopisza Pozdrawiam Bartek.

(2011-07-13 20:08) Mirek / Bielawa
By貫m na rejsie w dniu 12.07 kt鏎y przywr鏂i mi wiar w to, 瞠 wyprawa na dorsze mo瞠 by przyjemno軼i. Poprzedni wypad (5 lat temu) skutecznie mnie zrazi do wypraw na dorsze. Tym razem zaryzykowa貫m, na podstawie opinii z internetu, z za這g kutra HYDRA i pragn jej podzi瘯owa za mile sp璠zony czas oraz profesjonalizm. Ryba og鏊nie bra豉 bardzo s豉bo ale dzi瘯i wielokrotnym najazdom na miejsca gdzie powinny by du瞠 dorsze uda這 mi si ustrzeli dublet: 4,2 i 4,4 kg. Moja opinia o kutrze i za這dze jest bardzo pozytywna nie tylko ze wzgl璠u na dorsze kt鏎e uda這 mi si z豉pa ale tak瞠, ze wzgl璠u na atmosfer jaka panowa豉 na kutrze. Powiem kr鏒ko: na HYDRR na pewno wr鏂 wiele razy.

(2011-07-03 13:54) Kurczak / Police
R闚nie przy陰czam si do podzi瘯owa Robsona ze swojej strony i dzi瘯uj za kolejny udany rejs. Nast瘼ne wyp造ni璚ie tylko na pok豉dzie Hydry.

(2011-07-01 10:11) Bartek / Pozna
Witam, p造wam na dorsza od kilku lat od 2 generalnie tylko Hydra, powiem szczerze za這ga pierwsza klasa, obs逝ga ca貫go rejsu ( posi趾i, opieka, filetowanie, atmosfera ) rewelacyjne, 瘸dnej 軼iemy p造wamy 瞠by po這wi a nie turystycznie. Ostatni rejs w wykonaniu naszej ekipy 29.06.11 nikt nie zszed poni瞠j 20 szt. rewelacja Polecam wszystkim t jednostk.

(2011-06-24 13:54) Robson / Police
To nie by m鎩 pierwszy rejs ale takiej satysfakcji jeszcze nie mia貫m. P造n掖em 19.06 Rewelacyjne nap造ni璚ia, ryba sama pcha豉 si na hak. Za這ga stan窸a na wysoko軼i zadania, szczeg鏊ne podzi瘯owania dla Roberta za opiek, dla Henia za znajomo嗆 sztuki i przede wszystkim dla Irka za skompletowanie tak wspania貫j za這gi. Pozdrowionka.

(2011-05-31 09:19) Grzegorz / Konin
Potwierdzam wcze郾iejsze opinie. Atmosfera super, posi趾i rewelacja, obs逝ga "full wypas". Je瞠li chodzi o dorsza to w por闚naniu do innych kutr闚, kt鏎e p造wa造 27.05.2011r. na Hydrze najlepiej. Nap造ni璚ia bez zastrze瞠, przy braku bra zmiana stanowiska. Pozdrowienia od g鏎nik闚 dla za這gi. Do zobaczenia.

(2011-05-20 07:14) Marek / Ko這brzeg
Nie wa積e ryby , ryby to tylko dodatkowy bonus liczy si atmosfera i jednostka na kt鏎ej sp璠zamy czas ,a jednostka ta , i co najwa積iejsze obs逝ga tej jednoski spe軟iaj nasze oczekiwania w 100% . By貫m 15 Maja wi璚 wiem co pisz .POLECAM .

(2011-05-16 12:44) Artur / S瘼鏊no
POLECAM!! Przyjemna za這ga, kuter czysty, zadbany, smaczne posi趾i- flaczki-mistrzostwo 鈍iata!! pozdrawiam.

(2011-04-18 19:09) SIEKA / BUK
Witam wszyskich kt鏎zy maj ochot skorzysta z us逝gi tej jednostiki. Powiem kr鏚ko jeszcze nie by貫m tak obs逝穎ny przez za這ge panowie naprawde staj na wysoko軼i zadania . Robi dos這wnie wszysko oby klijent by zadowolony naprawde rewelacja . Co do ryb og鏊nie jest kiepsko na ca造m Ba速yku albo poprostu wyprowadzi造 si z kraju. Pozdrawiam.

(2011-03-20 17:38) Henryk / Jankowice
Cze嗆 tu Henio i wraz z moimi przyjaci馧mi skorzystalismy z kutru Hydra Ko這brzeg. Naszym zdaniem by造 to pieniadze wykorzystane w stu procentach wiec wszytkim chc帷y wyruszy na te po這wy m闚i:"Nie zastanawiaj si" Bardzo polecam te wycieczk Henio i ekipa z Jankowic (23 marca 2011 18:34) Super za這ga. Fajny kuter. Jedzenie smaczne. Cho dorsz nie dopisa(w豉軼iciel ostrzega, 瞠 nie bierze) To fajna impeza. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!! Henryk i reszta ekipa z Jankowic. Pozdrawiam. (20 marca 2011 17:38)

(2011-03-17 12:50) Maciek / Nowa S鏊
Witam i pozdrawiam za這g jak i te w豉軼iciela kutra. Skorzysta貫m dwukrotnie z rejsu na tej jednostce w pa寮zierniku 2010r i mam same pozytywne wra瞠nia i wspomnienia. Szyper dok豉dnie wie czego chc w璠karze, wie gdzie i jak znale潭 ryb, ka盥y z nas po豉pa cho ryba niezbyt chcia豉 w tym okresie wsp馧pracowa. Nie ma zb璠nego wo瞠nia po morzu! Atmosfera super, jedzenie r闚nie, gor帷o polecam i nie mog doczeka si kolejnego rejsu t jednostk!!!!.

(2010-12-10 22:18) Apach / S豉w璚in
ka盥 wolnom chwile po鈍i璚am rybom ,a mam ich niewiele,z tom za這gom nie 瘸逝je tych nie zapomnianych chwil.p造wam na dorsze od 3 lat bywa這 lepiej i gorzej na r霩nych jednostkach,lecz z hydr jest zawsze ok.nawet gdy ryba bie瞠 s豉biej i tak nie narzeka,bo jestem 鈍iadom i za這ga da豉 z siebie wszystrko.dlaczego? 1`] mamy i tak najwi璚ej dorsza w porcie. 2] najedzeni jak po wizycie u te軼iowej. 3 a 鈍iadomo嗆, 瞠 p造nie z nami armator [szef] i jest do nASF...

(2010-12-02 19:46) Bart這miej / Opole
Znakomity podzia pracy i 篡czliwo嗆 ka盥ego z cz這nk闚 za這gi. Ci ludzie wiedz, co robi i jak robi. Ta sprawno嗆 i by tak rzec "bezszelestno嗆" czynno軼i jest imponuj帷a. A przede wszystkim szukaj autentycznie ryby w morzu, nie 瘸逝j si造 i ropy. Zamierzam w przysz造m roku z nimi wyp造n望, bo s造sza貫m wiele opinii o innych kutrach. Ka盥y z moich wsp馧這wczych mia r騜ne w tym wzgl璠zie do鈍iadczenia. Teraz byli鄉y pe軟i uznania.

(2010-11-30 21:07) Micha / Szczecin
Witam. By貫m na rejsie w sobot 27.11. i mog powiedzie, 瞠 na pewno tam wr鏂. Z豉pa貫m 18 sztuk. Obs逝ga jak i atmosfera rewelacja.

(2010-11-16 17:48) Dariusz / Lubawka
Witam wszystkich zara穎nych w璠karstwem morskim. Dnia 10.11.2010 mia貫m okazje p造n望 Hydr i jestem z rejsu bardzo zadowolony. Kuchnia jest bardzo dobra, mi豉 obs逝ga i szyper kt鏎y potrafi da po這wi. Polecam wszystkim gor帷o ! Pozdrawiam Darek z Lubawki.

(2010-11-13 19:47) Krzysztof / Gorz闚 Wlkp.
Jak czytam poni窺ze opinie to mam wra瞠nie, 瞠 sam w豉軼iciel je zamieszcza - same superlatywy. Mia豚ym takie wra瞠nie gdybym z Nimi nie p造wa. To wszystko prawda. Ch這paki zas逝guj na takie pochwa造. Przede wszystkim bardzo si staraj o klienta i to wida na ka盥ym kroku. Jedyna chyba jednostka na kt鏎ej podczas rejsu jest w豉軼iciel i dba o to by w璠karz m鏬 這wi a nie tylko p造wa po ba速yku jak turysta. Pozdrawiam za這g i do nast瘼nego razu. Krzysiek

(2010-11-09 15:41) Krzysztof / Pozna
To , 瞠 w ostatni niedziel by貫m ju 5-ty raz na tej jednostce w przeci庵u ostatnich 2 miesi璚y niech 鈍iadczy samo o jako軼i... Jest po prostu SUPER i za這ga i "futer", a i nie czyni, co chyba najwa積iejsze "wycieczek po morzu". Dodam, 瞠 w ci庵u roku wyp造wam 鈔ednio 24 razy na dorsze. A mo瞠 nie powinienem tyle dobrego o Nich pisa, bo oka瞠 si, 瞠 nie b璠zie ju dla mnie miejsca, bo zbyt wielu ch皻nych... Panowie, TAK TRZYMA!

(2010-11-02 21:42) Leszek / Miros豉wiec
Witam serdecznie. Tak si z這篡這, 瞠 uda這 nam si (wstrzeli) w pogod i mogli鄉y mi璠zy sztormami pow璠kowa z bardzo dobrym skutkiem. Za這ga, szyper, kuchcik i szef armator bez zmian czyli niech ucz si od was - by這 super - polecam.

(2010-10-03 15:30) Krzysztof / Wroc豉w
Polecam Hydr- by to m鎩 pierwszy rejs i dzi瘯i tym ch這pakom na pewno jeszcze raz wybior si na dorsza. Mi豉 za這ga naprawd stara豉 si o ryb, trafia造 si bardzo dorodne sztuki. Pozdrawiam i po豉mania kija!.

(2010-09-26 10:59) Micha / Grodzisk Wlkp.
Witam. Mia貫m okazje p造n望 na rejs tym kutrem i powiem 瞠 by這 zaje... Bardzo dobra kuchnia (polecam flaki).

(2010-09-13 19:40) Josef / Bnde-Niemcy
Hallo zaloga z Hidry!! serdeczne pozdrowienia z Bnde od Joska. super zaloga , super kuter, jak bede w Kolobrzegu to tylko z Wami na dorsza. Bylem na hydrze 10.08.10. Szkoda tylko ze jeszcze duzo wedkarzy bierze niemiarowe ryby.Na rybakow sie narzeka, a samemu robi sie to samo. Pozdrowienia z Bnde Josef.

(2010-08-16 20:50) Mariusz / Gorz闚 Wlkp.
P造wam na Dorsza od sze軼iu lat i nie b璠 tu 軼iemnia, jest to najlepsza jednostka w Ko這brzegu. Oby tak zosta這. Rejs 15.08.2010.

(2010-08-13 23:08) Wies豉w / Krak闚
Witam Kilka razy mia貫m okazj p造n帷 na rejsy w璠karskie ale nigdy jeszcze a do 11 08.2010.nie by貫m tak usatysfakcjonowany. Kuter pi瘯ny, za這ga wie co szczurowi l康owemu potrzeba, na temat posi趾闚 nie b璠 si wypowiada bo tego trzeba spr鏏owa,(rewelka)RYBA OCZYWI列IE SAMA PCHAx SI NA W犵K. Mia貫m problemy z zakwaterowaniem ale dosta貫m kilka nr. telefon闚 i problem przesta istnie. Generalnie polecam TEN KUTER Tu na pewno zaspokoisz swoje w璠karskie potrzeby a je郵i nigdy nie 這wi貫, od tego rejsu nie b璠ziesz chcia robi na wakacjach nic innego. Dzi瘯uj ca貫j za這dze i na pewno jeszcze z Wami pop造n nie JEDEN RAZ.

(2010-08-05 21:07) Leszek / Miros豉wiec
υwi dorsze od kilku lat w r騜nych portach. Od 2 lat p造wam przewa積ie z Ko這brzegu ze wzgl璠u na odleg這嗆 do portu. Odwiedzi貫m wiele ko這brzeskich kutr闚 i tak jak to w 篡ciu bywa s te lepsze i te gorsze i nie chodzi o wygl康 tylko o podej軼ie do sprawy tj. w璠karz(klient) ,atmosfera , dobry szyper , oraz szczere i uczciwe podej軼ie do tych kilkunastu godzin rejsu. Pisz t opini po rejsie w dniu 05.08.2010r. Od wej軼ia na pok豉d HYDRY do momentu przybicia do nabrze瘸 nie mieli鄉y 瘸dnych uwag co do rejsu pomimo, 瞠 na tak du篡m kutrze by這 nas tylko 6-ciu bo ekipa z Nak豉 nie dojecha豉. 好iadanie -co tu pisa super, obiad te same ochy i achy i niech tak zostanie. Dzi瘯ujemy ca貫j za這dze HYDRY za super w璠kowanie i polecam t "鈍ie膨" jednostk ka盥emu kto chce po這wi ryb- nie jedna obsada starych wyjadaczy ko這brzeskich mog豉 by si od nich uczy .Pozdrawiam i do nast瘼nego razu. P.S. A szyper tak wozi 瞠 i lod闚eczka w aucie by豉 pe軟a.

(2010-07-31 16:27) Grzegorz / Gniezno
P造n掖em na tej jednostce ,bardzo mi貫 wra瞠nia je郵i chodzi o ca這kszta速; wystarczaj帷y komfort, za這ga zna si na rzeczy i co najwa積iejsze, dorszy na這wi貫m. Polecam wszystkim.

(2010-07-15 11:27) Miros豉w / Pozna
P造n掖em t jednostk, rzeczywi軼ie "ch這pcy" znaj si na tym co robi. Fajna atmosfera i znajomo嗆 "rzemios豉".

(2010-07-11 19:58) Jurek / Czaplinek
Ten kto "zorganizowa" t 堯dk zna si na rzeczy , bo sp璠zi ca貫 swoje 篡cie na s這nej wodzie i zna temat od podszewki!!! polecam bardzo , bo tutaj nie ma 軼iemy.
 

Copyright © Rejsy W璠karskie m/y HYDRA